AGROALIMENTACIÓ

Unió de Pagesos organitza un curs de transformació agroalimentària a Cal Serni de Calvinyà

Assistents al curs de transformació de productes agroalimentaris a Cal Serni de Calvinyà / Cal Serni
El curs, a càrrec del cuiner i gastrònom Josep Maria Troguet, finalitzarà el 10 d'cotubre.

Aquest dimarts, 1 d'octubre, ha començat el curs de transformació de productes agroalimentaris organitzat per Unió de Pagesos a Cal Serni de Calvinyà, al municipi de Valls de Valira. Organitzat pel sindicat agrari Unió de Pagesos, finalitzarà el 10 d'octubre, i està adreçat a autònoms/es I assalariats/des del sector agrari i persones a l’atur. El cuiner i gastrònom Josep Maria Troguet s'ha encarregat d'impartir la formació.

Unió de Pagesos organitza un curs de transformació de productes agroalimentaris a Cal Serni de Calvinyà / Cal Serni

El curs té la finalitat de capacitar tècnicament als assistents per poder desenvolupar una activitat d’elaboració alimentària amb eficàcia, seguretat i compliment dels requisits normatius. També preveu aportar coneixements de bones pràctiques en seguretat alimentària, així com, transformar els productes agraris per la seva conservació i aprofundir en l'aprenentatge de l’envasat i l'etiquetatge del producte.

El cuiner Josep Maria Troguet impartint el curs / Cal Serni

El  curs "Transformació de productes agroalimentaris" és finançat per la Unió Europea, el Ministeri d’Educació i Formació Professional amb el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, els Fons Next Generation Catalunya i el Consorci de Formació Contínua de Catalunya.