Cada cop són més comuns, a totes les edats, els problemes d’alimentació. Com els tractes?
Amb una visió integral de l’organisme. Amb la nutrició com a eina terapèutica però també treballant els hàbits que van des de com descansem, a l’activitat física que fem o a la gestió de les emocions, entre d’altres aspectes.
Es fa un seguiment mèdic dels pacients? Fas un seguiment dels pacients?
Sí. Durant tot el procés terapèutic faig un acompanyament dels pacients amb sessions cada 6 o 8 setmanes, en funció de cada persona i cada persona. A més, acostumo en la majoria de casos, a demanar analítiques completes que em serveixen per completar la informació per abordar el tractament. I En funció de les analítiques valoro si cal fer un treball de suplementació i sumar hàbits que els ajuden a recuperar una bona salut.
Anem massa estressats, dediquem poc temps a cuidar el nostre cos i la nostra ment i no som conscients dels problemes que poden comportar, per exemple, l’estrès o un abús de les pastilles per dormir o dels antidepressius. Hauríem de baixar una mica el ritme, no acceptar ni normalitzar alguns dolors i prioritzar el fet de gaudir de les petites coses bàsiques
La vida que portem ens ajuda a estar sans?
No gaire. En general, anem massa estressats, dediquem poc temps a cuidar el nostre cos i la nostra ment i no som conscients dels problemes que poden comportar, per exemple, l’estrès o un abús de les pastilles per dormir o dels antidepressius. Hauríem de baixar una mica el ritme, no acceptar ni normalitzar alguns dolors i prioritzar el fet de gaudir de les petites coses bàsiques.
Coses bàsiques com ara què?
Com ara el contacte amb la natura, prendre el sol, tenir bons moments de descans, procurar sentir-nos bé o, coses tan importants com dedicar més temps a fer la compra i a cuinar nosaltres mateixos el que hem comprat… En definitiva, tornar al sentit comú i a fer algunes coses com les feien abans els nostres pares i mares.
Més info: https://martina-ferrer.com/