CURSES PER MUNTANYA

Laura Orgué i Oriol Català s'imposen en l'onzena edició de la Radikal Estana del Cadí Circuit Fer

Laura Orgué, Roser Español i Lídia Puyals van fer pòdium en l'11a edició de la Radikal Estana / Josep M Roig Traveset
Van participar-hi 120 corredors I transcorre sota les impressionants parets de la cara nord del Cadí, després de pujar fins Prat de Cadí i el Sol de l’Orri.

El diumenge 8 de setembre va tenir lloc l'11a edició de la Radikal Estana al petit poble d’Estana (Montellà i Martinet). És una prova més del Cadí Circuit Fer, l’única que es fa a la Cerdanya.

El principal atractiu és que transcorre sota les impressionants parets de la cara nord del Cadí, després de pujar fins Prat de Cadí i el Sol de l’Orri, els participants segueixen endavant per arribar gairebé a l’entrada de la Canal de Llitze i tornen a baixar cap al poble, recorrent un total de 13 km amb un desnivell de 700 metres. Van participar-hi 120 corredors i els vencedors van ser: l’Oriol Català, seguit pel Jordi Gallego i el Lluís Salcedo, en homes, mentre que en dones van pujar al podi la Laura Orgué, la Roser Español i la Lídia Puyals.

Oriol Català, Jordi Gallego i Lluís Salcedo van fer pòdium en l'11a edició de la Radikal Estana / Josep M Roig Traveset

En el Circuit Fer Petit, per nens de menys de 15 anys, que consistia en una vertical fins a Prats de Cadí van participar-hi 44 nens i van guanyar el Bernat Melsió i la Martina Guiu.

La pròxima cursa serà la Vertical Urgellet el diumenge 22 de setembre. Informació i inscripcions a www.circuitfer.cat