La novena edició de la Fira Pallars, Terra de Corder, ha omplert de de visitants els carrers de Tremp. La Fira compta amb 46 expositors d’artesania, agroalimentària i peces de proximitat, mostra de vehicles d’ocasió i maquinària agrícola i una vintena d’activitats programades.
Dissabte i diumenge al voltant de la Rambla del Dr. Pearson s’hi podrà trobar el mercat firal amb un total de 46 expositors d’artesania agroalimentària i peces de proximitat. Destaquen les de l’Espai Llana, on es faran demostracions i tallers d’oficis relacionats amb els subproductes del corder (llana, feltre, cuir). A banda, l’edició d’enguany recupera la mostra de vehicles i maquinària agrícola al voltant del passeig del Pare Manyanet.
Pels que tinguin més gana, durant tota la Fira podran gaudir d’un tast de formatges d’ovella i vins del Pallars. Els xefs locals Llorenç Aguilar i Gabi Serra conduiran una de les dues demostracions de cuina a partir de la carn de corder i el gastrònom Pep Nogué l’altra. Dissabte a la nit mantenim l’aposta pel Food Fest Pallars, on 11 restauradors, 4 cellers i una cervesera, oferiran les seves elaboracions de km0. El tast finalitzarà amb la presentació del nou disc de Celobert a la mateixa plaça.
El plat fort de la fira, com sempre, és el dinar popular Pallars Terra de Corder, que es celebrarà el diumenge i que arriba a la seva 9a edició. L’àpat tindrà com a plat principal corder cuinat a la “burduntzi” amb guarnició i s’acompanyarà d’un primer i unes postres. S’espera servir al voltant de 800 racions.