CURSES PER MUNTANYA

Martí Lázaro i Judit Inglés guanyadors de la 6a edició de la Foranca del Circuit Fer de curses per muntanya

Judit Inglés, Lídia Puyals i Belén Barés, van pujar al podi femení de la Foranca / @CircuitFer
La pròxima cursa serà la Travessa Transfronterera, el 27 d’octubre, que tancarà el circuit i on es decidiran els vencedors.

Aquest diumenge, 6 d’octubre, es va celebrar la 6a edició de la Foranca, la cursa circular organitzada pels “amics de la Foranca” que surt del poble d'Alàs i transcorre pels voltants del municipi d’Alàs i Cerc. És la penúltima prova del Cadí Circuit Fer i van participar 214 atletes en les diferents categories.

Martí Lázaro, Guillem Sánchez i Jordi Gallego van pujar al podi masculí de la Foranca / @CircuitFer

En la cursa de 21 km i 1100 metres de desnivell van córrer 67 persones, els guanyadors van ser el Martí Lázaro, seguit pel Guillem Sánchez i el Jordi Gallego en homes, i la Judit Inglés, la Lídia Puyals i la Belén Barés, en dones.

Martí Lázaro va guanyar la Foranca en homes /  @CircuitFer

La de 13 km i 790 metres de desnivell va tenir 89 corredors i els podis van ser per l’Oriol Català, el Xavi Vicente i l’Ot Bertran en homes i la Jana Galabert, la Carmen Costa i la Gemma Carol en dones.