CURSES PER MUNTANYA

Martí Lázaro i Judit Inglés guanyadors de la 6a edició de la Foranca del Circuit Fer de curses per muntanya

La pròxima cursa serà la Travessa Transfronterera, el 27 d’octubre, que tancarà el circuit i on es decidiran els vencedors.
Foranca podi F
photo_camera Judit Inglés, Lídia Puyals i Belén Barés, van pujar al podi femení de la Foranca / @CircuitFer

Aquest diumenge, 6 d’octubre, es va celebrar la 6a edició de la Foranca, la cursa circular organitzada pels “amics de la Foranca” que surt del poble d'Alàs i transcorre pels voltants del municipi d’Alàs i Cerc. És la penúltima prova del Cadí Circuit Fer i van participar 214 atletes en les diferents categories.

12Foranca podiM
Martí Lázaro, Guillem Sánchez i Jordi Gallego van pujar al podi masculí de la Foranca / @CircuitFer

En la cursa de 21 km i 1100 metres de desnivell van córrer 67 persones, els guanyadors van ser el Martí Lázaro, seguit pel Guillem Sánchez i el Jordi Gallego en homes, i la Judit Inglés, la Lídia Puyals i la Belén Barés, en dones.

12.Foranca MLazaro
Martí Lázaro va guanyar la Foranca en homes /  @CircuitFer

La de 13 km i 790 metres de desnivell va tenir 89 corredors i els podis van ser per l’Oriol Català, el Xavi Vicente i l’Ot Bertran en homes i la Jana Galabert, la Carmen Costa i la Gemma Carol en dones.