MOTOCICLISME

Laia Pi, Berta Abellan i Daniela Hernando queden 3rs en el Trial de les Nacions

La urgellenca Laia Pi, la setmana passada, va quedar 2a en el Campionat del món en la categoria Trial2, women
medalla
photo_camera Berta Abellàn, Laia Pi i Daniela Hernando amb les medalles de bronze al Trial de les Nacions 7 CEDIDA

Les integrants de l'equip espanyol seleccionades per la (RFME), Berta Abellàn, Laia Pi, i Daniela Hernando, han quedat 3es al Trial de les Nacions, en la categoria femenina. celebrat a Pobladura de las Regueras, a Lleó.

Tant Laia com la Daniela era la seva primera vegada que competien en aquest trial, la Berta ja és més veterana. És un trial que va per equips. Han estat tota la prova molt igualades amb l'equip d'Itàlia, lluitant per la segona posició, però finalment, a la segona volta, les italianes ha passat al davant i Itàlia les ha guanyat per 1 punt.

Cal destacar que la urgellenca, Laia Pi, pertany al moto club Pirineu i compta amb el recolzament de la marca de motos de trial Beta Trueba, La setmana passada va quedar 2a en el Campionat del món en la categoria Trial2, women i amb aquest darrer títol suma dos importants títols internacionals.