CURSES PER MUNTANYA

Laura Orgué i el japonès Ryunosuke Omi s'imposen a la Vertical Urgellet més remullada

A la cursa, que forma part del Cadí Circuit fer,  hi han participat 96 corredors, tot i la pluja intensa.
Vertical Urgellet 2024 pòdium femení
photo_camera Laura Orgué, Lídia Puyals i Júlia Herrero. al pòdium de la Vertical Urgellet / Josep M Roig Traveset

Aquest diumenge s'ha celebrat la 6a edició de la Vertical Urgellet. La cursa, que forma part del Cadí Circuit fer, surt des del Palau d’Esports de la Seu d'Urgell i s’enfila fins al Roc de la Guàrdia, al municipi de Valls de Valira, de 5,75 km i 791 metres de desnivell. En condicions normals hi hauria unes magnífiques vistes de la Seu i la subcomarca de l’Urgellet, però ahir la boira i la pluja ho van fer impossible.

Vertical Urgellet 2024
Un responsable del control de cronometratge, sota la pluja / Josep M Roig Traveset

Tot i el mal temps, hi van participar 96 corredors. En categoria masculina va guanyar el japonès Ryunosuke Omi que, a més a més, va establir un nou record de la prova amb 34 minuts i 52 segons, segon va arribar el Jordi Bolet i tercer l’Oriol Català. En dones va guanyar la Laura Orgué seguida de la Lídia Puyals i la Júlia Herrero.

Vertical Urgellet 2024 pòdium masculí
Ryunosuke Omi, Jordi Bolet i Oriol Català, al pòdium de la Vertical Urgellet / Josep M Roig Traveset

Amb aquests resultats la Lídia Puyals i el Lluís Salcedo augmenten la diferència a la classificació general i a més a més aconsegueixen ser els guanyadors en la categoria de verticals.

La pròxima cursa serà la Foranca a Alàs el dia 6 d’octubre.