CURSES PER MUNTANYA

David Adan i Marta Puig s'imposen en la 17a edició de la Trobada Aristot del Cadí Circuit Fer

Un total de 277 corredors van presentar-se al poble baridà d’Aristot per participar a la prova més veterana del Circuit Fer de Curses per Muntanya de l’Alt Urgell.
Cursa Aristot 2024 1
photo_camera Els guanyadors van ser David Adan primer, Georgel Comanas segon, i, Lluís Salcedo tercer / @CircuitFer

Aquest diumenge, 4 d’agost, es va celebrar la 17a edició de la Trobada Aristot, una de les curses més clàssiques del Cadí Circuit Fer de Curses per Muntanya de l’Alt Urgell.

Un total de 277 corredors van presentar-se al petit poble d’Aristot (Pont de Bar) per participar a la prova més veterana del Circuit, de fet es va crear dos anys abans que el Circuit Fer.

La cursa principal, de 22 km i 1800 metres de desnivell positiu, és una de les més dures de la competició, surt de la plaça del poble i s’enfila fins el cim del Punçó per tornar a baixar fins el poble. 89 persones, desafiant la forta calor, van prendre la sortida. Els guanyadors van ser el pontsicà David Adan primer, Georgel Comanas segon, i, Lluís Salcedo tercer, en categoria masculina. En la femenina el podi va estar format per la Marta Puig, la Lídia Puyals i la Meritxell Roca.

Cursa Aristot 2024 2
El podi femení de la Trobada Aristot amb Marta Puig, Lídia Puyals i Meritxell Roca / @CircuitFer

En la prova de 16 km, amb 59 corredors, van guanyar el Jordi Gallego i la Clàudia Galicia. En la d’11 km, amb 54 participants, els guanyadors van ser l’Isaac Graell i l’Aina Roca, mentre que a la de 6’2 km van prendre-hi part 75 persones i van arribar primers l’Albert Fernàndez i la Martina Guiu.

Amb aquests resultats segueixen líders del Circuit la Sònia Gualdo i el Lluís Salcedo.

La pròxima prova serà aquest dissabte dia 10 d’agost a la Cursa del Pla de Sant Tirs, que s’estrena com a cursa amiga del circuit. Més informació a www.circuitfer.cat.